Direct naar de inhoud van deze pagina

Polsbroekerdam

Polsbroekerdam is in de centrale databases geregistreerd als 'buurtschap'. Daarom is Polsbroekerdam in het zoekveld niet apart te definiƫren.

Je kunt voor hulpvragen of -aanbod in de directe omgeving gebruikmaken van het zoekveld op de home page van deze site. Daar kan wel Polsbroek, Zuidzijdseweg/Noordzijdseweg of Benschop, Benedeneind Zuidzijde/Noordzijde worden ingevoerd. Een andere manier is om in het zoekveld op de home page je postcode in te voeren plus de gewenste afstand.Heb je geen computer of heb je hulp nodig bij het plaatsen van een hulpvraag of -aanbod? Kom dan naar ons inloopspreekuur of stuur een e-mail naar info@lopikvoorelkaar.nl

INLOOPSPREEKUUR
Iedere woensdag (behalve feestdagen) van 10.00 - 11.00 uur
Dorpshuis de Schouw
M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

Liever een afspraak op een ander moment? Neem dan contact met ons op:

  • Telefoonnummer: 0348-79 20 06 , maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
  • E-mail: info@lopikvoorelkaar.nl


Niet gevonden wat je zoekt in de buurt van Polsbroekerdam?

De website lopikvoorelkaar.nl toont alle aanbod en vraag binnen de gemeente Lopik. Door het invullen van de naam van je dorp of je postcode en het instellen van de maximale zoekstraal in kilometers op de home page van deze site, vind je alle hulp binnen de gewenste afstand. Bij het instellen van de maximale afstand vind je alle hulp binnen onze gemeentegrenzen.

Hulp is natuurlijk niet per definitie aan die grenzen gebonden. Soms is er sprake van specifieke vragen of aanbod waarbij afstand minder bezwaarlijk is. In dat geval kun je ook gebruik maken van de site nlvoorelkaar.nl. Daar kun je de naam van je dorp/gemeente of postcode invullen met een zoekstraal tot maximaal 50 km.